Τι είναι Εθελοντισμός;

Εθελοντισμός είναι η αυθόρμητη, ενσυνείδητη και ανιδιοτελής προσφορά της ανθρώπινης ενέργειας για τη θεραπεία της ανάγκης του πλησίον. Η έννοια του εθελοντισμού  βασίζεται στην ιδέα της ανθρώπινης  αλληλοβοήθειας πού ο καθένας μας προσφέρει τον εαυτό του, αλλά και όλες του τις δυνάμεις  στην υπηρεσία του  πάσχοντα συνανθρώπου του χωρίς  να ζητάει αμοιβή. Οι ρίζες του εθελοντισμού είναι βαθιές μέσα στην ιστορία και τη διαχρονική εξέλιξη της κοινωνίας.

Το Κρητικό Απόρρητο Υποστηρίζει & ενισχύει  τον Εθελοντισμό ως στάση ζωής…

Το Κρητικό Απόρρητο Έγινε Εθελοντής…

Μήπως Ήρθε η Ώρα να γίνεις και εσυ???

Εθελοντική Ομάδα Οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι

Ποιοί είμαστε…

Το σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. (Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 με αφορμή μια φιλανθρωπική δράση του ΚΡΗΤΗ tv, που έλαβε μέρος . Η ομάδα έχει περίπου 50 μέλη και τα 20 από αυτά είναι ενεργά.

Οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. είναι εθελοντική – μη κυβερνητική οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ως κύριο στόχο να προάγει την ιδέα του εθελοντισμού και με την πραγματοποίηση διάφορων δράσεων να κάνει ένα-ένα τα όνειρα της πραγματικότητα.

Η χρηματοδότηση των δράσεων στηρίζεται κυρίως σε δωρεές – χορηγίες προσώπων και επιχειρήσεων, καθώς και σε έσοδα από ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

 

Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.
(Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια)

Το σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. (Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) γεννήθηκε μετά από ιδέα του Σιμάκη Σαράντη και την στήριξη των φίλων τον Δεκέμβρη του 2011.
Οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. είναι εθελοντική – μη κυβερνητική οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ως κύριο στόχο να προάγει την ιδέα του εθελοντισμού και με την πραγματοποίηση διάφορων δράσεων να κάνει ένα-ένα τα όνειρα της πραγματικότητα.
Η χρηματοδότηση των δράσεων στηρίζεται κυρίως σε δωρεές – χορηγίες προσώπων και επιχειρήσεων, καθώς και σε έσοδα από ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Η ομάδα πλέον έχει πάνω από 75 μέλη και τα 35 εκ των οποίων είναι ενεργά μέλη.

Εθελοντισμός σημαίνει:

Επισκεφτείτε το Site μας : http://ataxtoi.gr/

 

Θα μας βρείτε στη Διεύθυνση Λόρδου Βύρωνα 18 71304 Ηράκλειο Κρήτης

old typical phone 1 +30 694 015 6407
close envelope 1  info@ataxtoi.gr

wall clock  Παρασκευή 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ, 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Για δική σας διευκόλυνση πριν μας επισκεφθείτε επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι κάποιος θα βρίσκεται σίγουρα στο χώρο!